Εταιρεία

Η V.M.S. αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες στο χώρο των μονώσεων, με πλήθος σημαντικών έργων στην ελληνική επικράτεια.

• Οι δραστηριότητές της ξεκινούν από το 1979 στο τομέα των μελετών θερμομόνωσης κτιρίων και βιομηχανικών χώρων.

• Το 1983 αποτελεί την εναρκτήρια χρονιά και σε κατασκευαστικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τo καινοτόμo  για την εποχή σύστημα ψεκασμού πολυουρεθάνης.

• Το 2006 εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σύστημα στεγανοποίησης με ρευστές πολυουρεθανικές ρητίνες, πλήρως οπλισμένες με γεωύφασμα, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα εφαρμογής.

• Το 2008 ξεκινά αποκλειστική συνεργασία με την πλέον καταξιωμένη στο χώρο, γερμανική εταιρεία παραγωγής ολοκληρωμένων συστημάτων στεγανοποίησης KEMPER SYSTEMS. Την ίδια χρονιά κατασκευάζονται τα πρώτα στεγανοποιητικά έργα στην Ελλάδα με το οικολογικό σύστημα KEMPEROL 2-KPUR.

Το 2010 η V.M.S αποκτά πιστοποιητικό τεχνικής κατάρτισης DinCertco Γερμανίας.

To 2012 είναι η χρονιά κατά την οποία η V.M.S αποτελεί την  πρώτη ελληνική εταιρεία  ,που γίνεται αποδεκτή ως μέλος από   Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Βιομηχανικών Μονώσεων (EIIF), με έδρα την Ελβετία.

Το 2013 διεξάγεται με επιτυχία η  τεχνική εκπαίδευση ενεργειακών επιθεωρητών βιομηχανικών εγκαταστάσεων TIPCHECK, από τον EIIF στην Αγγλία. Η V.M.S είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία, που διαθέτει στο δυναμικό της ενεργειακό επιθεωρητή βιομηχανικών εγκαταστάσεων TIPCHECK. Η τεχνική εκπαίδευση των στελεχών της V.M.S ολοκληρώνεται με την πιστοποίηση στην διαδικασία θερμογραφικών ελέγχων Infraspection Level I.

• Την ίδια χρονιά ξεκινάει συνεργασία με μία από τις παλαιότερες γερμανικές εταιρείες μεμβρανών PVC, PIB επαναφέροντας στην ελληνική αγορά  τα διαχρονικής ποιότητας συστήματα Rhepanon &  Rhenofol.

• Το 2014 ολοκληρώνεται η εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης ποιότητας EN ISO:9001.